Your search results

Aktuális projektjeink

Projektjeink a Balaton déli, illetve északi partján egyaránt megtalálhatóak.
Tekintse meg jelenleg elérhető, különböző készültségi fokú lakásainkat.
Bővebb tájékoztatásért kérjük, kattintson a beruházások weboldalára vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csopak Corner

Örömmel mutatjuk be Csopak legújabb és legexkluzívabb ingatlanfejlesztését! A CSOPAK CORNER projektünkben 10 egyedi elrendezésű, felső kategóriás lakást kínálunk, 72-115 m² közötti méretekben, 2, illetve 3 hálószoba + nappali kialakítással, a mai modern és letisztult luxus jegyében.

A projekt elhelyezkedése kiváló, mindössze néhány lépésre található a Balaton partjától. A csopaki strand pedig, amely 6 éve minden alkalommal elnyerte a Balaton legszebb strandjának járó „Kék hullám zászló” balatoni strandminősítést, 2 perces sétával érhető el.

Wave lakópark

A WAVE lakópark Siófok Aranypartján, az utolsó közvetlen vízparti telkek egyikén, a Beszédes József sétány 51. szám alatt került kivitelezésre. A luxus kivitelű lakások, valamint az épületek nívós megjelenését a letisztult homlokzat és az egyedi hajlított üvegek biztosítják. 

Az 5 szintes modern minimál jegyében tervezett lakópark két épületre tagolódik. A Wave I. épületben 67db, míg a Wave II. épületben 62db prémium lakás található. A földszinten nagyméretű tárolókat és közösségi teret alakítottak ki a családokra is gondolva, míg a lakópark teljesen körbekerített zöldövezetében feszített víztükrű medence, és zárt beléptető rendszer támogatja a privát szféra nyugalmát.

Elysium Garden

Az Elysium Garden Balatonalmádi legújabb, legkorszerűbb megoldásokkal épülő projektje. A 7 épületből álló lakóparkban, összesen 97 egyedi elrendezésű, 38-186 m² közötti lakás kerül kialakításra. Az első ütemben két társasház kerül megépítésre, az F, illetve a G, jelű épület. A parkolás az arra a célra kialakított mélygarázsokban, illetve zárt felszíni parkolókban biztosított. Az ingaltanegyüttes nem mindennapi vizuális megjelenéssel és hatalmas parkosított zöldfelületekkel emeli a település színvonalát.

A projekt lokációja több szempontból is kiemelkedő. Megközelítését tekintve, a 71-es főút mentén található. Az M7-es az autópálya felhajtó 20 perc, míg a Balaton part 3 perc alatt megközelíthető autóval, gyalogosan 15 perc. A közelben számos vendéglátóegység, szórakozási lehetőség biztosítja az itt élők, illetve az ide látogatók kényelmét. A beruházás közvetlen szomszédságában található az ALDI üzletlánc.

Ingatlanok összehasonlítása